PAKEJ PROMOSI
PAKEJ PROMOSI SEKARANG....2020


PAKEJ VIDEOGRAPHY EKSKLUSIF
Pakej video kahwin yang termurah kami tawarkan. Membuat rakaman dengan seorang krew video berpengalaman yang menggunakan DSLR yang berkualitikan FULL HD. Kebiasaannya krew kami menggunakan kamera berjenama SONY @ CANON sahaja. Di samping itu juga, kami 100% menyunting video untuk menambah keunikan dan memberi citarasa tersendiri kepada pelanggan yang akan menyaksikan di TV bersama keluarga. Antara kandungan yang biasa diberikan adalah VIDEO HIGHLIGHT + VIDEO DOKUMENTARI + VIDEO UCAPAN (sekiranya ada)

PAKEJ VIDEOGRAPHY PREMIUM
Pakej video kahwin yang termurah kami tawarkan. Membuat rakaman dengan dua orang krew video berpengalaman yang menggunakan DSLR yang berkualitikan FULL HD. Kebiasaan krew kami  menggunakan kamera berjenama SONY @ CANON sahaja. Di samping itu juga, kami 100% menyunting video untuk menambah keunikan dan memberi citarasa tersendiri kepada pelanggan yang akan menyaksikan di TV bersama keluarga. Antara kandungan yang biasa debut adalah VIDEO HIGHLIGHT + VIDEO DOKUMENTARI + VIDEO UCAPAN (sekiranya ada)


 PAKEJ FOTOGRAFI EKSKLUSIF
Pakej foto kahwin yang termurah kami tawarkan. Membuat rakaman dengan seorang krew foto berpengalaman yang menggunakan DSLR @ mirrorless. Kebiasaan krew foto menggunakan kamera berjenama SONY @ CANON @ NIKON sahaja. Di samping itu juga, kami 100% menyunting foto untuk keperluan dan kehendakkan pelanggan dalam pemilihan album foto. 3 minggu sahaja album yang berkualti tinggi akan dihantar selepas tarikh akhir rakaman dibuat.


PAKEJ FOTOGRAFI PREMIUM
Pakej foto kahwin yang termurah kami tawarkan. Membuat rakaman dengan seorang krew foto berpengalaman yang menggunakan DSLR @ mirrorless. Kebiasaan krew foto menggunakan kamera berjenama SONY @ CANON @ NIKON sahaja. Di samping itu juga, kami 100% menyunting foto untuk keperluan dan kehendakkan pelanggan dalam pemilihan album foto. 3 minggu sahaja album yang berkualti tinggi akan dihantar sleeps tarikh akhir rakaman dibuat. Apa yang membezakan dengan pakej lain adalah album yang sangat besar.
Popular posts from this blog